MLM Γιατί;;




Ποιό είναι πράγματι το δέλεαρ για να συμμετέχεις σε μια εταιρία network marketing?

Το δέλεαρ των εξαιρετικά μεγάλων εσόδων είναι το πρώτο επιχείρημα που έλκει πολλούς ανθρώπους στο χώρο του δικτυακού μάρκετινγκ. Πράγματι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που βγάζουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια ή ευρώ τον μήνα, από τις προσωπικές τους επιχειρήσεις Network Marketing. Είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Το δεύτερο κατά σειρά επιχείρημα είναι η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων. Είναι γεγονός ότι οι πραγματικές εταιρίες δικτυακού μάρκετινγκ επενδύουν στην ποιότητα των προϊόντων τους, γιατί αυτά είναι που θα την βοηθήσουν να μεγαλώσει και να αναπτυχθεί. Μια και δεν χρησιμοποιούν την διαφήμιση σαν προωθητικό μέσο των προϊόντων τους, επενδύουν στην ποιότητα τους και μερικές από αυτές έχουν προϊόντα αξεπέραστα για χρόνια, προϊόντα που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα, προϊόντα που δημιουργήθηκαν από εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης, που στηρίχθηκαν σε καινοτόμες και βραβευμένες ιδέες και πάνω από όλα προϊόντα που βοηθούν τους ανθρώπους.
Ο πρωταρχικός όμως λόγος για να συμμετέχεις σε μια εταιρία network marketing πρέπει να είναι το εκπαιδευτικό της σύστημα.

Καλό θα είναι να επενδύσεις τον απαραίτητο χρόνο για να δεις πέρα από τις αποδοχές και τα προϊόντα και να κοιτάξεις βαθιά μέσα στην καρδιά της εταιρίας εξετάζοντας αν ενδιαφέρεται πραγματικά  να εκπαιδεύσει και να παράσχει γνώσεις. Χρειάζεται προσεκτική και σε βάθος εξέταση, γιατί πολλές εταιρίες δικτυακού μάρκετινγκ, ισχυρίζονται ότι προσφέρουν εξαιρετικά εκπαιδευτικά προγράμματα, αλλά στην πραγματικότητα ανακαλύπτεις ότι το μοναδικό εκπαιδευτικό εργαλείο που έχουν είναι ένας κατάλογος προτεινόμενων βιβλίων και στην συνέχεια η μόνη εκπαίδευση είναι να μάθεις πώς να στρατολογείς τους φίλους σου και τους συγγενείς σου στην επιχείρηση. Δηλαδή πώς να γίνεις καλύτερος πωλητής των προϊόντων της ή του συστήματος της.

training


Η εκπαίδευση που παρέχει η εταιρία network marketing που σε ενδιαφέρει, πρέπει να είναι τόσο ισχυρή που να μπορεί να μεταμορφώσει την ζωή σου σε προσωπικό επίπεδο, πέρα από το οικονομικό κέρδος και το όφελος της χρήσης των προϊόντων της.  Το μεγάλο πλεονέκτημα των εκπαιδευτικών σεμιναρίων των δικτυακών εταιριών είναι ότι οι κορυφαίοι του χώρου παρέχουν διδασκαλία που οφείλεται κυρίως στην εμπειρία τους και όχι σε ακαδημαϊκές γνώσεις.
Ποια είναι η εκπαίδευση των εταιριών network marketing?

Μερικά από τα σημαντικότερα πρακτικά μαθήματα διοίκησης επιχειρήσεων που διδάσκουν οι εταιρίες network marketing είναι:

    Νοοτροπία επιτυχίας
    Ηγετικά προσόντα
    Επικοινωνιακά προσόντα
    Επιτυχείς διαπροσωπικές σχέσεις
    Πώς να ξεπεράσεις προσωπικούς φόβους, αμφιβολίες και έλλειψη αυτοπεποίθησης
    Πώς να ξεπεράσεις τον φόβο της απόρριψης
    Ικανότητες χρηματοοικονομικής διαχείρισης
    Επενδυτικές ικανότητες
    Ανάληψη ευθυνών
    Διαχείριση του χρόνου
    Εισαγωγή στόχων
    Συστηματοποίηση

    Για να μπορεί μια εκπαίδευση να σου αλλάξει την ζωή, για να είναι μια συγκλονιστική εκπαίδευση, πρέπει να επενεργεί στο Πνεύμα και στην Ψυχή και στο Σώμα και στο Συναίσθημα.

Η παραδοσιακή εκπαίδευση εστιάζει κυρίως στην πνευματική εξάσκηση με το να διδάσκει τις γνωστικές ικανότητες. Στο συναισθηματικό επίπεδο βασίζεται στο συναίσθημα του φόβου και πιο συγκεκριμένα του φόβου ότι μπορεί κάποιος να κάνει λάθος. Το λάθος τιμωρείται και έτσι αποφεύγεται. Αυτό οδηγεί στον φόβο της αποτυχίας.   Επιπλέον ο φόβος αυτός επιφέρει και σωματική συγκράτηση.   Πιο απλά, οι άνθρωποι που τρέμουν μην κάνουν λάθη δεν μαθαίνουν πολλά πράγματα επειδή ακριβώς δεν κάνουν πολλά πράγματα.

Στον χώρο του δικτυακού μάρκετινγκ, σε ενθαρρύνουν  να μάθεις από τα λάθη σου, διορθώνοντας τα και αποκτώντας ευφυΐα εγκεφαλική αλλά και συναισθηματική. Η εκπαίδευση των εταιριών network marketing ενθαρρύνει στο σύνολο της την σωματική και την πνευματική εκμάθηση.  Σε παροτρύνει να βγεις έξω στον κόσμο και να έρθεις αντιμέτωπος με τους φόβους σου αναλαμβάνοντας δράση, κάνοντας ένα λάθος, μαθαίνοντας από αυτό το λάθος και ενδυναμώνοντας τον εαυτό σου πνευματικά, συναισθηματικά και σωματικά από την όλη διαδικασία.  Οι πετυχημένοι ηγέτες του δικτυακού μάρκετινγκ έχουν αναπτύξει μέσα από εκπαίδευση την ικανότητα να απευθύνονται στην ανθρώπινη ψυχή. Έχουν την ικανότητα να αγγίζουν το μεγαλείο στις ψυχές των ανθρώπων πίσω από τους ίδιους και να εμπνέουν να προχωρήσουν… πέρα από συμβατικούς ανθρώπινους περιορισμούς.  Αυτή είναι η δύναμη της συγκλονιστικής εκπαίδευσης.
Αν νιώθεις έτοιμος για κάποια αλλαγή στην ζωή σου, αναζήτησε τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρουν οι εταιρίες network marketing.

online training

Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να δεις αν η δραστηριότητα της εταιρίας, οι αποδοχές από το πλάνο αμοιβών, η δυνατότητα δημιουργίας παθητικού εισοδήματος γρήγορα, η ποιότητα και η αξιοπιστία  των προϊόντων και κυρίως η επιμόρφωση και η εκπαίδευση, είναι αυτό που χρειάζεσαι την δεδομένη χρονική στιγμή της ζωής σου. Σήμερα μάλιστα με την εξέλιξη της τεχνολογίας, η εκπαίδευση έγινε αμεσότερη και ευκολότερη με την χρήση του διαδικτύου. Έτσι περιορίζονται η άσκοπη σπατάλη χρόνου και χρήματος προς όφελος της μάθησης.

Αν αποφασίσεις πως μια συγκεκριμένη εταιρία ανταποκρίνεται σε όλους αυτούς τους τομείς, τότε μην διστάσεις να ξεκινήσεις συνεργασία μαζί της, γιατί θα είναι η ευκαιρία που έψαχνες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

4 είδη peeling προσώπου για επιδερμίδες με διαφορετικές ανάγκες!

Colostrum Cavalli